Pure Gold Collagen® is een vloeibaar supplement, ontworpen om de huid van binnenuit te voeden. Het drankje is geïnspireerd op vernieuwende technologie uit Japan en is ontwikkeld om de eerste signalen van huidveroudering tegen te gaan.

Het product stimuleert de huid om er beter, jonger en gezonder uit te zien, evenals haar en nagels.

Maximaal effect
Minerva Research Labs ontwikkelde Pure Gold Collagen® in samenwerking met Europese wetenschappers. Dit beauty-supplement is een gepatenteerde, suikervrije mix van gehydroliseerd collageen, hyaluronzuur, mineralen en antioxidanten, dat resulteert in een vloeibaar beauty-supplement met maximaal effect.

Drink je jong
Het kant-en-klare drankje met frisse perziksmaak werd gemaakt als antwoord op de alsmaar groeiende behoefte aan een meer natuurlijke, effectieve en betrouwbare anti-ageing oplossing. Pure Gold Collagen® is op zichzelf al indrukwekkend, maar kan ook goed in een bestaand beauty-regime worden opgenomen.

Hoe werkt het?
Collageen is een belangrijk en structureel eiwit in de huid. Het speelt een sleutelrol in de structuuropbouw van cellen, weefsel en organen en versterkt de huid voor een langere levensduur. Daarnaast is collageen verantwoordelijk voor het gladde en volle aanzien van een jonge en gezonde huid. Als we ouder worden, vermindert de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur langzaam aan, wat zorgt voor verminderde hydratatie van de huid en een doffig aanzien, hetgeen de tekenen van ouderdom versnelt.

Al in zes weken resultaat
De unieke hydraterende eigenschappen van hyaluronzuur, gecombineerd met de hoogste kwaliteit bioactieve collageen peptiden in dit drankje, geven de beste ondersteuning voor huidcel-regeneratie en hydratatie. Dit resulteert in toegenomen gladheid en een vermindering van het aanzien fijne lijntjes en diepe rimpels in zes weken.

Nouveau mag 3 x een 10-dagen kuur weggeven (t.w.v. € 42,-). Deze is gesloten!