De nieuwe najaarscollectie nu als eerte bij Nouveau verkrijgbaar. Een unieke kans!

Nouveau mag u de opvallend elegante collectie najaarscollectie van Mart Visser nu als eerste aanbieden. Voor 2016 is zijn signatuur in contrasten gekleurd, van zwart en donkerblauw tot sprankelend wit. De collectie is verkrijgbaar in de maten 34 t/m 48.

De moderedactie van Nouveau draagt deze maand de slim gesneden zwart-witte cocktailjurk, waarin we wel 2 maten slanker lijken!

• Jurk Morgan € 99,95 - Opvallende printjurk
Dress to impress met de Morgan jurk. Passend in het designer label van Mart Visser door het tijdloze ontwerp. De zwart-witte print is zowel klassiek als modieus. Het ontwerp blijft gewoon altijd gepast. De aansluiting tussen beide kleuren is speels tevens grafisch te noemen. De stijl is smaakvol, weelderig en hedendaags. Draag het wanneer je wilt en voel je elke keer weer prachtig en uniek. De fijne stof van de Morgan is comfortabel en voelt zacht en soepel. Vervaardigd van een zeer meegaand materiaal dat vrij voelt tijdens het dragen. Het detail van de jurk ligt op de taille, wat het ontwerp prachtig doet afkleden. De mouwen kunnen op elke gewenste lengte opgestroopt worden. De mooie ronde boord maakt dit tijdloze ontwerp bijzonder elegant.

• Jurk Lauren Black, € 149,95
• Jurk Morgan, € 99,95
• Jurk Lauren Nacy, € 149,95

[sm-product-feed id="7251"]

Voor meer informatie: Mart Visser