Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

NOUVEAU-AANBIEDING: KASTEEL DE HOOGE VUURSCHE

Restaurant Vuur Kasteel De Hooge Vuursche Verscholen in de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn ligt kasteel De Hooge Vuursche. Dat de eerste bewoner een koopvaardijofficier was, is zelfs nu nog te zien aan de afbeeldingen uit de scheepvaart op de talrijke ornamenten. Als hotel-restaurant h...

NOUVEAU-AANBIEDING: KASTEEL DE HOOGE VUURSCHE

Restaurant Vuur

Kasteel De Hooge Vuursche

Verscholen in de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn ligt kasteel De Hooge Vuursche. Dat de eerste bewoner een koopvaardijofficier was, is zelfs nu nog te zien aan de afbeeldingen uit de scheepvaart op de talrijke ornamenten. Als hotel-restaurant heeft De Hooge Vuursche vele gasten van het koninklijk gezin uit Paleis Soestdijk te logeren gehad. Enkele jaren geleden werden het landgoed, het kasteel en het koetshuis volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht. De accentkleuren goud, zwart, wit en zilver maken het tot een ideale locatie voor verjaardag of huwelijksfeest. Een overnachting alleen al is een feest, zeker als u die combineert met een lekker wandeling op het landgoed of in de regio Lage Vuursche.

All-in winterarrangement

Prijs: € 124,50 p.p. (o.b.v. een 2-persoonskamer).
Inbegrepen: 1x overnachting in kasteelkamer (voorzien van regendouche, toilet, zitje, flatscreen-tv, kluis en Nespresso koffie- en theefaciliteiten), ontbijtbuffet, aperitief, 3-gangendiner in Restaurant Vuur op het landgoed, boekje met waardebonnen voor activiteiten in omgeving en wandelroutes.
Niet inbegrepen: overige drankjes.
Reserveren: o.b.v. beschikbaarheid.
Geldig: t/m 31 december 2015. www.hoogevuursche.nl