Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

NOUVEAU-AANBIEDING: HOTEL GROOT WARNSBORN

Hotel Groot Warnsborn Geen kamer is hetzelfde in Groot Warnsborn. Dit viersterrenhotel aan de rand van de Veluwe heeft verschillende verrassingen, zoals de kamer met open haard, een bijzondere schaaktafel en een antieke whiskykast. Het hotel, restaurant en de oranjerie liggen ingebed in prachtig ...

NOUVEAU-AANBIEDING: HOTEL GROOT WARNSBORN

Hotel Groot Warnsborn

Geen kamer is hetzelfde in Groot Warnsborn. Dit viersterrenhotel aan de rand van de Veluwe heeft verschillende verrassingen, zoals de kamer met open haard, een bijzondere schaaktafel en een antieke whiskykast. Het hotel, restaurant en de oranjerie liggen ingebed in prachtig aangelegde Engelse terrastuinen. Op het landgoed zelf kunt u een fijne winterwandeling maken in het 750 ha grote bos. De lounge met open haard is de ideale plek om weer op te warmen. Wie zin heeft in stads vertier, rijdt in tien minuten naar het centrum van Arnhem.

Winterarrangement
Prijs: € 139,50 p.p.
Inbegrepen: ontvangst met een glas bubbels, een bad-verwenset voor ontspanning op de kamer, 1x overnachting, 3-gangendiner in restaurant La Belle Source, een Warnsborns ontbijtbuffet, gratis WiFi op de kamer. Speciaal voor Nouveau-lezeressen: gratis upgrade naar een luxekamer, een fles wijn en een goodiebag op de kamer.
Reserveren: o.b.v. beschikbaarheid.
Geldig: t/m 31 maart 2015 m.u.v. de feestdagen.
Te boeken: via www.grootwarnsborn.nl/nouveau
Website: www.grootwarnsborn.nl