Notenkraker on Ice
Notenkraker on Ice

VANAF 15 DECEMBER IN HET LUXORTHEATER: NOTENKRAKER ON ICE

Na het succes van Swan Lake on Ice komt Imperial Ice Stars dit najaar terug met een nieuwe spectaculaire theatershow op ijs: Notenkraker on Ice. Dit sprookjesachtige, adembenemende en magische ballet is een ongeëvenaarde kerstklassieker. Het vrolijke en wonderlijke schouwspel is bovendien geschikt voor alle leeftijden. In de Notenkraker on Ice passeren bekende karakters als de Muizenkoning, Sneeuwkoningin en Suikertaart-fee de revue. Het wereldberoemde ballet uit 1892 is nu in een geheel nieuwe, spectaculaire bewerking voor het eerst op ijs te bewonderen!

HET VERHAAL

Notenkraker on Ice speelt zich af aan het begin van de 20e eeuw in St. Petersburg, Rusland. Het verhaal vertelt het bekende Russische verhaal van Clara, die op Kerstavond een notenkrakerpop cadeau krijgt van haar mysterieuze grootvader. Wanneer zij slaapt en de klok 12 uur slaat, komt de pop in haar droom tot leven. De notenkrakerpop verandert in een heuse prins en samen beleven ze avonturen met de Muizenkoning, Sneeuwkoningin en Suikertaart-fee.

OVER DE SHOW

Na een succesvolle internationale tour is Notenkraker on Ice is in december voor het eerst in Nederland te zien. Grootste decors, kleurrijke projecties, weelderige kostuums en indrukwekkende special effects zorgen gegarandeerd voor een adembenemende show. Het theaterpodium wordt getransformeerd tot een enorme ijsbaan. Op de echte ijsvloer van 10 cm dik schaatsen en dansen maar liefst 30 kunst-schaatskampioenen een nieuwe, gedurfde en ongeëvenaarde interpretatie van dit bekende kerstverhaal op de wereldberoemde klanken van Tsjaikovski. De bezoeker mag een spectaculaire ijsshow verwachten met sneeuw, vuur, indrukwekkende stunts en specials effects in deze nog nooit eerder vertoonde versie van De Notenkraker.

WANNEER:

Van 15 t/m 27 december 2015

WAAR:

Luxor Theater in Rotterdam.

MAIL & WIN:

Nouveau mag 2 x 2 kaarten weggeven voor deze show. Wilt u kans maken op de kaarten, stuur een mail naar redactie@nouveau.nl met uw NAW gegevens.

Deze actie is gesloten!