Meet & Greet
Exoot
Exoot

Samen met collega Alex Klaassen maakte cabaretière Anne-Marie Jung haar eerste onewomanshow, De Exoot. Het multitalent dat met grote namen als Jenny Arean wordt vergeleken speelt typetjes, maar ontroert ook met sterke songs.

Anne-Marie Jung

Anne-Marie is een Nederlands actrice en zangeres die op haar 18 haar eigen liedjesprogramma’s maakte. In Rotterdam zong ze bij verschillende bandjes in de genres soul en funk. Ze is afgestudeerd aan de Akademie voor Kleinkunst in 2000. In datzelfde jaar speelde ze onder regie van Eddy Habbema in "Tsjechov, de musical" en werd gelijk genomineerd voor de "John Kraaijkamp Musical Award" in de categorie Aanstormend Talent. Ze speelde verder in meerdere musicals, zoals Foxtrot en Assepoester.

Mail & Win

Nouveau mag 5 x 2 kaarten weggeven voor de middagvoorstelling op 6 november a.s. in het Oude Luxor in Rotterdam (aanvang 16.00 uur) en 5 x 2 kaarten voor de avondvoorstelling op 14 januari 2017 in Theater Dillegentia in Den Haag (aanvang 20.15 uur). De winnaars krijgen na afloop van de voorstelling een glas prosecco en een meet & greet met Anne-Marie. Wilt u kans maken op deze kaarten stuur een mail met uw NAW gegevens naar redactie@ nouveau.nl met de omschrijving Exoot Rotterdam of Exoot Den Haag. Deze actie is gesloten!