Zin in de ultieme vriendinnendag? Even geen werk of andere verplichtingen aan je hoofd, maar lekker bijkletsen, shoppen en genieten van te gekke optredens? Share a Perfect Day biedt jou en je vriendinnen een onvergetelijk dagje uit! Je gaat zonder twijfel naar huis met een hoofd vol nieuwe herinneringen, waarvan je nog lang kunt nagenieten. Kijk voor meer informatie en om meteen kaarten te bestellen op shareaperfectday.nl.

Lezersaanbieding

Workshop styling

Fred van Leer is bekend als stylist van vele artiesten tv-programma’s en presentatoren. Zijn tips en tricks deelt hij speciaal met jou en je vriendinnen tijdens een lezing op Share a Perfect Day!

Jan Smit

Hij plantte een tuintje in ieders hart en is al twintig jaar een beetje van ons allemaal. Zanger, platenbaas, vader, vriend en vooral: Jan. Jan Smit. Tijdens Share a Perfect Day duikt de kersverse Topper in z’n eindeloze repertoire en zingt hij een lied voor jou alleen, of nee… ook voor je vriendinnen natuurlijk. Meezingen mag (graag zelfs!) en met de talloze nummer 1-hits die Jan heeft gescoord gaat dat zeker weten lukken. Have fun!

BESTEL HIER KAARTEN!

Guus Meeuwis

Denk je aan Brabant, dan denk je automatisch aan Guus Meeuwis. De Brabander die al 45 stadionconcerten op z’n naam heeft staan weet wel hoe je een feestje bouwt. Tijdens Share a Perfect Day heeft hij een thuiswedstrijd en dat kan maar een ding betekenen: het wordt een dag die je normaal alleen in films ziet!

Bestel je kaarten online

Laat je samen met je vriendinnen verrassen door een unieke mix van food & drinks, lifestyle inspiratie, optredens van (inter)nationale topartiesten, DJ’s, workshops en proeverijtjes. Een dagkaart kost €25,- en bestel je heel eenvoudig via www.shareaperfectday.nl. In de pre-sale koop je een ticket voor €20.