Bij Zonsondergang

Het is een overgetelijk openluchtspektakel bij zonsondergang: de muziektheaterproductie Orfeo ed Euridice door De Utrechtse Spelen. Vorig jaar werd de enscenering van deze opera van Von Gluck in de regie van Jos Thie, op en in de vijver van Paleis Soestdijk, een enorm succes. Ook deze zomer kan in dit bijzondere decor in de mooie paleistuin worden genoten van het verhaal van een treurende zanger Orfeo, die zijn geliefde mag terughalen uit het rijk der doden, onder die ene voorwaarde ... Van 25 mei t/m eind juli, www.utrechtsespelen.nl .

Nouveau mag kaarten weggeven voor de voorstelling en een bezichtiging van Paleis Soestdijk voor de opera Orfeo ed Euridice van Von Gluck op 26 juni a.s.. 

Om kans te maken op de kaarten kunt u een mailtje sturen naar: redactie@nouveau.nl met vermelding van uw naam, adres, woonplaats en mobiele telefoonnummer.
In geval van slecht weer wordt de voorstelling namelijk verzet en dan ontvangt u een sms-alert. De voorstelling wordt dan verschoven naar 28 juni of 17 juli a.s..

Kaarten krijgt u toegezonden via de e-mail als e-ticket.

Deze actie is gesloten.