De Jacht (TV-serie) nu verkrijgbaar op DVD met in de hoofdrollen Loes Haverkort en Fedja van Huêt

ff998eee-3171-4578-a4e3-b5b6be5d997f
ff998eee-3171-4578-a4e3-b5b6be5d997f

Synopsis
De Jacht begint als in het bos het lijk wordt gevonden van een jonge vrouw. De zaak wordt toegewezen aan de doortastende, jonge rechercheur Lea Smid (Loes Haverkort). De vreemde houding waarin de jonge vrouw ligt, maakt dat zij ex-forensisch psycholoog Thomas de Wolf (Fedja van Huêt) inschakelt. Samen blijken ze een sterk duo, waarvan de methoden en de aanpak nogal eens afwijken van het normale politieonderzoek.

De Jacht - Seizoen 1 bestaat uit zes afleveringen van 40 minuten.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Loes Haverkort en meervoudig Gouden Kalf winnaar Fedja van Huêt en de regie ligt in handen van Will Koopman (Gooische Vrouwen, Divorce, Familie Kruys en Danni Lowinski). Naast van Huêt (Overspel, Smeris) en Haverkort (Vechtershart, Rendez-Vous) spelen ook Mark Rietman (Heer & Meester, Oud Geld), Nasrdin Dchar (Zwarte Tulp, Wolf), Sallie Harmsen (Kenau, Lucia de B.) en Maria Kraakman (Guernsey, Schneider vs. Bax) een rol in de serie. Seizoen 1 bestaat uit zes afleveringen, waarvan de eerste twee in voorpremière gingen tijdens het Nederlands Film Festival. Loes Haverkort werd voor haar rol tevens genomineerd voor een Gouden Kalf in de categorie Beste Actrice Televisiedrama.

Over de makers
De Jacht is een een Nederlandse misdaadserie onder regie van Will Koopman. De serie is een remake van de Deense serie Den som draeber, bedacht door misdaadauteur Elsebeth Egholm. De Jacht werd uitgezonden op SBS6.

Mail & Win
Nouveau mag 3 DVD’s weggeven van Seizoen 1. Om kans te maken stuur een mail naar redactie@nouveau.nl onder vermelding van Jacht. Deze winactie is gesloten!