Eerste Nederlandse Bouquetreeksfilm nu op DVD

Bouquetreeksfilm
Bouquetreeksfilm

Nu op DVD de allereerste Nederlandse Bouquetreeksfilm Trots & Verlangen. Het vertelt het verhaal over een vastgoedmagnaat Alexander Wissing, gespeeld door Jeroen Spitzenberger (Divorce, App). Alexander wil het hart van carrièrevrouw en advocate Dominique Curvers, gespeeld door Noortje Herlaar (Moeder, ik wil bij de Revue, Bloedverwanten) veroveren. De regie is in handen van Will Koopman, die ook de populaire films van Gooische Vrouwen en de RTL-serie Divorce regisseerde.

Trots & Verlangen is dé guilty pleasure film over lust en liefde voor deze zomer.

Synopsis
Als Dominique Curvers vastgoedmagnaat Alexander Wissing ontmoet, slaat de vonk meteen over. Maar na een gepassioneerde liefdesnacht, behandelt Alexander haar ineens koud en afstandelijk. Als Wissing vervolgens bij Dominique's baas bedingt dat de knappe, roodharige advocate voor hém komt werken, kent Dominique's verontwaarding geen grenzen. Wat denkt hij wel? Dat hij haar zomaar, als een slaaf, kan kopen? Woedend en gekrenkt vertrekt ze naar Spanje, waar Alexander werkt en woont. In zijn schitterende villa ontbreekt het haar aan niets. Maar Dominique laat geen kans onbenut om Alexander te laten merken hoezeer ze hem en zijn manier van doen veracht. Dat ze voor hem werkt betekent niet dat ze hem toebehoort.

Mail & Win
Nouveau mag 3 DVD’s weggeven van deze film 1. Om kans te maken stuur een mail naar redactie@nouveau.nl onder vermelding van Bouquet. Deze actie is gesloten!