Ieder jaar wordt één van 's lands mooiste pleinen omgetoverd tot imposant paleis waar 'de koning van de wals' alle ruimte heeft om het publiek te laten walsen. André Rieu op het Vrijthof in Maastricht is al jaren steevast uitverkocht en fans van heinde en verre reizen af naar 'het Parijs van Nederland' om hun favoriete violist te zien optreden. Is Maastricht voor jou te ver weg of waren de kaartjes al uitverkocht? Met deze win-actie maak je kans op 5 x 2 kaarten voor André Rieu in cinemas, zodat je er toch een beetje bij kan zijn.

Dit jaar is het precies dertig jaar geleden dat André Rieu het Johann Strauss Orkest in zijn thuisstad Maastricht oprichtte. Om dat te vieren wordt zijn energieke concert via satelliet op zaterdag 22 juli (20:00 uur) en zondag 23 juli (15:00 uur) in 60 bioscopen in heel Nederland vertoond. Speciaal voor deze jubileumeditie is komiek en presentator André van Duin aangesteld als gastheer van André in Cinemas. Exclusief voor de bioscoopbezoekers zal Van Duin zowel het voorprogramma verzorgen als een interview doen met André Rieu, zodra hij van het podium stapt. 

5 x 2 tickets plus boek André Rieu: de mens achter het fenomeen

Nouveau mag 5 x 2 kaarten weggeven voor André in Cinemas in één van de volgende steden naar keuze: Utrecht (Kinepolis), Zwolle (Pathé), Tilburg (Pathé), Alkmaar (Vue), Den Haag (Pathé Buitenhof). Naast de twee gastenlijstplekken worden de winnaars ook verblijd met het boek André Rieu: de mens achter het fenomeen. 

André Rieu zegt over André in Cinemas: “Toen ik het Johann Strauss Orkest in 1987 oprichtte, waren er slechts twaalf orkestleden - nu staan er meer dan zestig mensen op het podium. Hoewel er veel is veranderd, is één ding nooit veranderd: de vreugde van het samen spelen, of het nu in een kleine groep is of een groot orkest. We kijken allemaal uit naar de bijzondere voorstellingen in juli, waar we ons 30-jarige jubileum vieren. Het wordt gegarandeerd weer een onvergetelijke, magische avond en ik ben trots op het feit dat we met André in Cinemas het publiek in heel Nederland kunnen bereiken.”

Reageer & win
Doe mee en wie weet sta jij op zondag 23 juli te walsen in één van de bioscoopzalen. Deze actie is gesloten!