Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

NOUVEAU AANBIEDING: ODE AAN WOODY ALLEN

Woody Allen Tot 16 september draait in EYE Amsterdam een verrukkelijk eerbetoon aan Woody Allen die eind van dit jaar tachtig wordt. Een selectie van 25 films van de eigenzinnige regisseur/acteur/schrijver staat op het programma, waaronder Manhattan, Match Point en de première van Irrational Man ...

NOUVEAU AANBIEDING: ODE AAN WOODY ALLEN
Woody_Allen_DEF

Woody Allen

Tot 16 september draait in EYE Amsterdam een verrukkelijk eerbetoon aan Woody Allen die eind van dit jaar tachtig wordt. Een selectie van 25 films van de eigenzinnige regisseur/acteur/schrijver staat op het programma, waaronder Manhattan, Match Point en de première van Irrational Man op 20 augustus.

Aanbieding

Nouveau-lezers worden op zondagmiddag 19 juli verwelkomd met een glas cava. Hierna krijgen zij een exclusieve rondleiding door EYE. Vervolgens kunnen zij genieten van de Woody-Allen klassieker Vicky Cristina Barcelona.

Wanneer:

19 juli a.s. aanvang 16.30 uur.

Prijs:

Inclusief film €20,-.

Reserveren:

via Eyefilm.nl/woodyallen
Na uw reservering ligt er bij de kassa van EYE een goody bag voor u klaar met vouchers voor een glas cava en de rondleiding voor 19 juli. U ontvangt tevens het boekje IN EEN OOGOPSLAG over het ontstaan van EYE, het gebouw, de architectuur.

Website:

EYE AMSTERDAM