Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Droomvakantie in eigen land? Dít zijn 10 van de duurste AirBnb-adressen

Van een luxe, buitensporig dure vakantie genieten, dromen we allemaal weleens. En wist je dat je niet eens naar de andere kant van de wereld hoeft te reizen om bakken met geld uit te geven? Dat kan namelijk prima in eigen land, bij bijvoorbeeld deze tien duurste AirBnb-adressen op Hollandse bodem...

Droomvakantie in eigen land? Dít zijn 10 van de duurste AirBnb-adressen

Van een luxe, buitensporig dure vakantie genieten, dromen we allemaal weleens. En wist je dat je niet eens naar de andere kant van de wereld hoeft te reizen om bakken met geld uit te geven? Dat kan namelijk prima in eigen land, bij bijvoorbeeld deze tien duurste AirBnb-adressen op Hollandse bodem.

Lees ook
Dit is de meest extravagante nachttrein ter wereld

Leuk voor de genieters met een dikke portemonnee, maar minstens net zo leuk voor de mensen zonder giga budget - plaatjes kijken is immers óók heerlijk, niet?

10. Klipperschip mét overtocht: €990 per nacht
Het schip de Lauwerszee op Terschelling is karakteristiek, maar van werkelijk alle gemakken voorzien. Denk: een goed uitgeruste open keuken, ruime salon en hutten met in totaal maar liefst zestien slaapplekken. En deel je die prijs per nacht door zestien, dan wordt dit ineens een prima betaalbaar uitje.

9. Industriële loft in de Amsterdamse Jordaan: €935 per nacht
Hóe gaaf is dit giga appartement gelegen in één van de gezelligste buurten van onze hoofdstad. Er zijn vier slaapkamers, twee badkamers en een heuse bibliotheek aanwezig. Niet verkeerd, toch?

8. Stadsvilla met tuin in Amsterdam-Zuid: €950 per nacht
Dit prachtige pand uit 1925 ligt in het sfeervolle Amsterdamse Oud Zuid en geeft een zee aan ruimte (zéker voor Amsterdamse begrippen). In het pand van een ‘luttele’ 435m2 vind je zes slaapkamers, drie badkamers, een kantoor, speelkamer en grote tuin met terras en afgesloten veld - volledig gezinsproof, dus!

7. Rotterdamse loft: €1.000 per nacht
Op een duizelingwekkende honderd meter hoogte krijg je een onbetaalbaar mooi uitzicht. Nou ja, voor 1000 euro per nacht dan. De loft beschikt over één slaapkamer en badkamer. De luxe van een hotel kan geregeld worden: op aanvraag krijg je fullservice met topklasse hostessen en catering.

6. Luxe in de Amsterdamse gracht: €1.090 per nacht
Amsterdam ultiem beleven? Verblijf een weekendje op deze waanzinnige, comfortabele woonboot uit 1912. Aanwezig zijn drie slaapkamers, twee badkamers en een prachtig luxe keuken met onder meer een wijnklimaatkast.

5. Gerenoveerde strandvilla: €1.100 per nacht
Onder de rook van Amsterdam en op loopafstand van het Bloemendaalse strand: klinkt ideaal, niet? Deze villa heeft alles wat je maar nodig hebt: van fietsen tot een fijne barbecue.

4. Design-appartement in Amsterdam: €1.125 per nacht
Met drie slaapkamers, twee stijlvolle badkamers, een patio en een super-de-luxe keuken (mét Teppanyaki plaat) zijn wij al overtuigd. En dan ligt het ook nog eens om de hoek van het Vondelpark in een prachtbuurt vol musea, winkels en heerlijke restaurants. Bij aankomst staan de wijn koud en snacks klaar, ook het ontbijt voor de eerste ochtend is aanwezig.

3. Fantastisch vakantiehuis in Losser’s bos: €1.175 per nacht
In Overijssel vind je vakantiehuis De Vuursteen, met plek voor zestien personen en luxe voorzieningen zoals een Finse Kota, privé hottub en veranda. 

2. Luxe, Brabantse woonboerderij: €1.230 per nacht
Van dit optrekje uit 1805 valt je mond open: binnen zijn maar liefst 21 slaapplekken, twee jacuzzi’s, twee sauna’s, meerdere keukens, buiten - in de tuin van ruim 14.000 m2 (!) - een buitenkeuken, veranda, groot terras, dierenweide en speeltuin tuin. Ook handig: er zijn tien parkeerplaatsen.

1. Een 13e eeuws kasteel: €1.300 per nacht
De topper in dit rijtje is een heus kasteel, gelegen in Vorden, in de Achterhoek, ingericht met elementen uit de 17e, 18e en 19e eeuw. Er zijn vijf slaapkamers, vier badkamers en diverse stijlkamers om in te relaxen. Je huisgenoten zijn een hond en een kat. Bij mooi weer kun je neerploffen op het terras mét restaurant.