Nu het gezin Knowles-Carter is uitgebreid met de pasgeboren tweeling Rumi en Carter is het de hoogste tijd voor een verhuizing. Immers, gezinsuitbreiding = woonuitbreiding. Dus waren Beyoncé en Jay-Z al langere tijd opzoek naar een nieuwe stulp om hun kroost veilig in groot te brengen. Die stulp is gevonden in de meest chique wijk van Los Angeles: Bel Air met een waarde van 100 miljoen dollar.

Lees ook: Dit is het Italiaanse vakantieverblijf van Michelle en Barack Obama

Hun nieuwe huis behoort daarmee tot één van de duurste villa's van Amerika. En dan heb je natuurlijk ook wel wat: een landgoed van 7,5 km, waarvan 3800m2 bezet is door het huis dat bestaat uit 7 slaapkamers inclusief badkamer, een bowlingbaan, een bioscoop en een eigen snoepwand. Ook is er een helikopterdek op het landgoed, inclusief helikopter. Daarnaast natuurlijk 4 zwembaden, een opnamestudio, een spa en een tennisbaan. Zoals we van Bey en Jay gewend zijn, is ieder hoekje voorzien van de mooiste kunst en kijk je je ogen uit.

Het zou een beetje gek zijn als Beyoncé zelf de boel gaat onderhouden en daarom staat er 7 man personeel tot hun beschikking. Bekijk de imposante woning hieronder.