Optrekje van 92 miljoen dollar
De nieuwe president van de Verenigde Staten gaat in januari wonen in het Witte Huis. Maar wat laat hij achter? De 68 verdiepingen tellende Trump Tower aan de drukbezochte winkelstraat Fifth Avenue is nu nog de thuisbasis van Donald Trump. Op de bovenste drie verdiepingen (à 92 miljoen dollar) woont hij en heeft hij zijn kantoor. Trump voelde zich duidelijk al de koning van New York: het appartement (of laten wij stellen: paleis) is versierd met 24-karaats goud en marmer. Ontwerper Angelo Donghia raakte geïnspireerd door de stijl van Louis XIV.

Goud, marmer en diamanten
De lookalike van het Paleis van Versailles biedt een adembenemend uitzicht over Central Park en de rest van Manhattan. Tenminste, als het lukt om je ogen van het interieur af te houden. Het penthouse is extreem gedetailleerd met handgeschilderde plafondschilderingen en een overdaad aan goud, marmer en diamanten. Het kleurenschema zijn warme aardtonen: beige, rosé, blush en nogmaals: heel veel goud. Bekijk het paleis hieronder.

Bron: pureluxe

Volg jij Nouveau al op Instagram? Neem een kijkje backstage en laat je inspireren door de nieuwste trends, reizen, beauty en cultuur.