Celebritykoppel David en Victoria Beckham willen hun huis in Bel Air verlaten; hun miljoenenvilla (ter waarde van 28,5 miljoen) staat daarom sinds een maand te koop.

Beckingham Palace
Ze moeten hun paleis met een aardige winst van de hand doen, want het koppel heeft een oogje op een íets duurdere villa. De € 190 miljoen kostende mega-mansion in Los Angeles zal het volgende Beckingham Palace worden.

The Manor
De royale villa, genaamd The Manor,  is het grootste huis in LA County en telt 123 kamers. Verder beschikt het stulpje over een zwembad, tennisbaan, sportschool, bowlingbaan: je kunt het zo gek niet verzinnen. Het domein heeft daarnaast een parkeerterrein waar honderd auto’s kunnen staan.

Flinke eisenlijst
Bovenstaande faciliteiten lijken misschien overdreven, maar de Beckhams hebben allen een eigen wens. Victoria wil voor haar werk een catwalk in het nieuwe huis hebben. Brooklyn en Romeo willen genoeg eigen ruimte, zodat er vrienden langs kunnen komen. De jongste, dochtertje Harper van vijf jaar, wil graag een eigen dansstudio en zoon Cruz (11) heeft zijn zinnen gezet op een eigen opnamestudio. Wij gokken dat er voor alle wensen genoeg ruimte is!

LEES OOK: Dag wallen en imperfecties! Handig, zo'n make-uples van Victoria Beckhams visagist

Bron: The Daily Mail