Ken je dat? Je gebruikt tig beauty-producten door de jaren heen, en je huid ziet er prima uit, maar niet geweldig. Toch knaagt dat. Misschien kunnen wij je dan dit merk tippen: True Botanicals, een biologische huidverzorgingslijn.

En eerlijk is eerlijk, het is fijn om producten te gebruiken die niet schadelijk zijn voor je huid of de planeet.

Doe de quiz
Om te bepalen welke producten jij nodig hebt, kun je de True Quiz op de True Botanicals-website maken. Je ziet dan meteen welk soort producten jouw huid nodig heeft - die je natuurlijk ook van elk ander merk kunt kopen.

Less is more
Iedere huid en routine is anders, maar hier hebben wij het voorbeeld van Laurel. Laurel (foto onder) gebruikte 's avonds meer dan twaalf beautyproducten. De test raadde haar vijf producten aan die zij nodig heeft en dat had een positief effect.

 

Hydraterende cleanser
Een droge huid kun je makkelijk double-cleansen zonder dat de huid wordt uitgedroogd.

 

Behandelend moisture masker
Het masker bevat melkzuur voor een zachte exfoliatie (dode huidcellen worden dan verwijderd), avocado-olie voor de hydratering en Astaxanthin voor een jeugdigere look.

 

LEES OOK: Handig: zo vind je het parfum dat perfect bij jou past

 

Pure radiance oil
Dit product dringt diep in de huid en vervaagt de fijne lijntjes. Laat het dertig seconden intrekken tot je verdergaat naar de volgende stap.

 

Cellular repair serum + vitamin C booster
Wat blijkt? Als je het anti-aging ingrediënt vitamine C direct mixt met het repair serum, krijg je het puurste en meest effectieve resultaat.

 

Het eindresultaat
Geen make-up, en toch stralen. Dat belooft wat voor de feestdagen!

Bron fotografie: Erik Tanner, Beeldbron Cameron Diaz: Getty