Hoe ouder we worden, hoe liever we smeren. En hoe meer we het belang van goede huidproducten begrijpen en daar ook graag wat meer geld voor willen neer leggen. Nachtcrèmes, dagcrèmes, parfums, make-up, het mag allemaal wat kosten en laat ons lekker in het vel zitten. Ben jij ook zo zot op beauty producten? Dan ben je vast blij met dit nieuws: cosmeticahuis Sephora komt wellicht terug naar Nederland!

Lees ook: Wauw! Deze vrouw maakt kunstwerkjes van haar striae

Voorheen zat Sephora met haar vestigingen inhouse bij de V&D. Al voor de teloorgang van Vroom & Dreesmann was Sephora uit Nederland vertrokken, maar nu lijkt er sprake van een terugkeer. In Barcelona is een geheel vernieuwde flagship store geopend, die als voorbeeld moet dienen voor andere winkels in Europa en het Midden-Oosten. 

De nieuwe winkel heeft een frisse, coole en open uitstraling waarmee ze ook volwassenen naar een nieuwe Sephora willen trekken - voorheen richtte Sephora zich vooral op tieners. Nu bevat de winkel bevat ook een brow bar, beauty snacks en een video-hallway. Hiermee is de nieuwe Sephora een heerlijk toevluchtsoord om jezelf te laten verwennen.

Sephora is onderdeel van Hudson Bay, een warenhuis vergelijkbaar als de Bijenkorf dat een aantal vestigingen ook in Nederland gaat openen. Almere, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Leiden, Tilburg, Zwolle, Den Haag, Maastricht en Rotterdam zijn de steden waar Hudson Bay gaat neerstrijken.