Als het om skincare gaat, willen wij alles proberen. Elke huid is anders en naar de beste verzorging voor jouw huid moet je  soms even zoeken. Wij hebben al voor je gezocht én gevonden: drie verschillende maskers - met elk een bijzondere ingrediënt - die verrassend goed werken.

1 – Collageenlipmasker


Dit masker hydrateert niet alleen, maar zorgt er ook voor dat je lippen meer volume krijgen. Het effect duurt ongeveer 18 uur.  Collageen helpt ook om de zichtbare fijne lijnen rondom je lippen weg te werken.  Voor een optimaal effect gebruik je eerst een lipscrub, zodat de lippen zacht en vrij van dode huidcellen zijn.

 

 2 – Ezelinnenmelkmasker


Ezelinnenmelk bevat vijf keer zoveel vitamine C als koemelk. Maar Cleopatra baadde er niet voor niets in… Want het doet meer. Het herstelt de huid, vervaagt pigmentatie en stimuleert de huidcellen. Ezelinnenmelk wordt gezien als een van de  beste anti-aging ingrediënten voor de huid. Ook omdat het helpt voorkomen dat de huid schade oploopt door de zon. Voor dagelijks gebruik en geschikt voor alle huidtypes.  

 

3 – Eiwitmasker


Dé oplossing voor grove poriën. Eiwit maakt de huid schoon en stevig. Het bevat proteïne, waardoor de huid strakker voelt. Het werkt het best om eerst even de huid te scrubben en daarmee de dode huidcellen te verwijderen. Het eiwit zorgt voor minder grove poriën. Niet duur, want dit masker kun je gemakkelijk zelf maken!

LEES OOK: 10 beautyrituelen van vrouwen waar mannen niets van snappen

Bron: Coveteur, beeldbron banner: Hollandse Hoogte